Man kunne godt tro de havde fået sig et lille glas eller to over tørsten da de tilbage i 1937 skulle fastlægge rammerne for hvad der skulle have Grand Cru status i Gevrey-Chambertin, og det er sikkert muligt at finde fascinerende historier om de alliancer og studehandler som datidens influenter indgik med hinanden for at nå et resultat, som tilgodeså så mange som muligt.
Dels var det overraskende, at de fandt det nødvenligt at definere hele 6 ekstra Grand Cru marker rundt om Clos de Bèze, Chambertin og Charmes-Chambertin, og dels var det besynderligt, at de bare 1,82 ha. som udgjorde Mazoères-Chambertin fik tilladelse til at sælge deres vin som Charmes-Chambertin.
Hvorom alting er fik de 3 store Clos de Bèze, Chambertin og Charmes-Chambertin hele 6 satellitter på begge sider af Route des Grands Crus og Christophe Perrot-Minot, der har samlet på exceptionelle parceller i mere 25 år, har stadig en lille drøm om være repræsenteret i dem alle.
Det har ledt frem til et usædvanligt partnerskab med Pierre Damoy, som blandt andet ejer hele 5,36 ha. omkring det lille berømte landhus midt oppe på Clos de Bèze. Christophe og Pierre har således siden 2003 kultiveret en del af vinstokkene i fællesskab og også fastlagt høsttidspunktet sammen, og når druerne bliver plukket får Christophe som regel tilstrækkeligt til at kunne fylde 6-8 fade svarende til 1.600-2.200 flasker.
Druerne er naturligvis håndhøstede, med en sortering både oppe i vinmarken og nede foran kælderen, og Christophe valgte i 2017 at arbejde med omkring 50% hele drueklaser. De gennemgik indledningsvis en såkaldt kold maceration sammen med de afstilkede druer ved 14 grader i rustfrit stål i en uges tid inden temperaturen blev hævet og den egentlige gæring fik lov til at gå i gang. Efter gæringen fik vinen lov til at sætte sig i 48 timer inden den blev fyldt nye (2 stk.) en, to og tre gange brugte fade fra Allier leveret af Remond i Ladoix-Serrigny, hvilket vist nok er den laveste andel af ny eg i denne vin nogensinde. Vinen er modnet i 16 måneder uden omstikninger og med kun få omrøringer inden aftapningen, der fandt sted uden klaring eller filtrering.
Hver enkelt flaske er i forbindelse med etiketteringen forsynet med en "logstrip" hvilket gør det muligt at indhente oplysninger om vinen på internettet.