• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Esromgaard

Frisk frugt og grønt fra gården i Nordsjælland

Hver uge i det sene forår og sommermånederne modtager vi frisk frugt og grønt fra Esromgaard, som har hjemme i naturskønne områder i Græsted i Nordsjælland. 

De sprøde, friske grønne sager leveres umiddelbart efter de er høstet, plukket og trukket op af jorden, så du er garanteret sæsonens friskeste danske vitaminer. 

Udvalget varierer fra uge til uge og vi glæder os til at tilbyde alt fra sprøde asparges til søde, røde danske jordbær. 

Esromgaard er Danmarks næstældste større landbrug og historien har spor helt tilbage til 1151 hvor jordarealerne officielt betegnedes som klosterjord. Under Esrum Kloster blev Esromgaard til avlsgård i årene 1551 frem til 1852. Her blev gården solgt på auktion og har siden da haft skiftende ejere. 

Carl Frederik og Sindet Bruun står i dag bag at drive landbruget og den daglige drift på Esromgaard. De er tredje generation på Esromgaard efter at Carl Bruuns morfar Åge Lutzen købte gården i 1932. Carl Bruun overtog gården i 1992 og har siden da perfektioneret avlen af klassiske danske frugter, bær og grøntsager. Foråret og særligt sommersæsonen er travl og i den periode hjælper hele familien til, så kigger man forbi Græsted kan man også møde parrets tre sønner i marken og i gårdsalget.

Udvalget fra Esromgaard er stort men overvejende klassisk og fyldt af dansk nostalgi; asparges, rabarber, nyopgravede fine kartofler, ærter og selvfølgelig jordbær er de helt store trækplastre. Udover gårdens eget gårdsalg og et par vejboder kan du nu købe Esromgaards herlige produkter i vores butik på Nordre Toldbod. Udvalget varierer fra uge til uge, afhængig af vind, vejr og dertilhørende udbud, så kig forbi og lad dig friste af dagens udvalg. 

­

Jordbær fra Esromgaard

I butikken på Nordre Toldbod kan vi gennem vores samarbejde med Esromgaard i Nordsjælland, tilbyde friske danske jordbær til dagpris når sæson og udbytte tillader det og desuden gårdens hjemmelavede rødgrød.

Opskrifter med jordbær

LØGISMOSE PÅ NORDRE TOLDBOD

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

LÆS MERE