Løgismose nytårsmenu 2021

Lad vores kokke gøre arbejdet for dig på årets sidste aften

SAMMENSÆT SELV DIN NYTÅRSMENU

Glem alt om stress og jag, stegelugt og opvask og lad kokkene på Nordre Toldbod levere middagen på årets sidste aften.

Alt du skal gøre er at vælge mellem retterne – om du kun vil have forretten og kransekagen fra os eller om vi skal stå for hele menuen er op til dig.

Forretter:

• Ø-laks med peberrodsfløde og urter, pr. person 100,-

• Vagtelæg med kaviar, trøffel-mayonnaise og friterede jordskokker, pr. person 225,-

Hovedretter:

• Torsk med muslinge-blanquette, pastinakpuré og urtecrumble, pr. person 225,-

• Oksemørbrad med rødvinssauce, bagte løg og puré på løg, pr. person 370,-

Dessert:

• Brownie på hvid chokolade, solbær, karamel og creme med tonkabønner, pr. person 75,-

Tilvalg:

• Østers til nytårsmenuen, 1 fustage 109,-

bestil nytårsmenu

­

­

VINMENU TIL NYTÅRSMENUEN

Vinmenuen kan tilkøbes ved afhentning i butikken

Til forretterne: 

Pouilly-Fumé Nanogyra, 2019 Domaine Alain Cailbourdin. Normalpris 235,-

Til hovedretten med fisk:

Montagny les Bouchots 1. Cru, 2017 Maison Moillard-Grivot. Normalpris 345,-

Til hovedretten med okse:

Murmure de Larcis Ducasse, 2016 Château Larcis-Ducasse. Normalpris 395,-

Til desserten:

Banyuls Rimage, 2017 Domaine de Bila-Haut, 50 cl Normalpris 167,-

Vinmenu til okse, 3 fl, 599,- SPAR 198,-

Vinmenu til fisk, 3 fl, 599,- SPAR 148,

Kransekage fra Meyers Konditori

Vær på toppen af nytåret, når klokken slår 00 og lad konditorerne bage kransekagen for dig

Læs mere her

LAV NYTÅRMENUEN SELV

­Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnus og Christian, har komponeret et brag af en menu med blandt andet dansk sorthummer, spansk presa, franske trøfler og en dessert, du sent vil glemme. 

Kast dig ud i at lave middagen selv og hop ind i det nye år med bravur!

NYTÅRS-FORRETEN

Dansk sorthummer, blåbær, figner og syltede trompeter

MELLEMRETTEN

Bagt selleri, hollandaise med brunet smør og trøffel

Hovedretten

Presa med kartoffeltærte, palmekål, græskar-puré og Fino Sherry

NYTÅRS-DESSERTEN

Agen-svesker i Armagnac med chokolademousse og franske vafler