• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

FRANSKE FORNEMMELSER I KONDITORIET

 

Som så mange andre steder i Løgismoses DNA, har inspirationen fra det franske også fundet vej til vores konditori. I Frankrig vil man på mange gadehjørner støde på det såkaldte ’pâtisserie’: et bageri og konditori, som specialiserer sig i kager og søde sager af højeste kvalitet, hvor det gode og grundige håndværk er i højsædet.

 

I Frankrig har hvert ’pâtisserie’ en ’maître pâtissier’: en chefkonditor, som har gennemgået en lang faguddannelse for at opnå den beskyttede titel. Chefkonditoren styrer slagets gang og sikrer den høje kvalitet i hver eneste krumme.

 

I vores eget konditori har vi fundet en masse inspiration i ideen bag det franske pâtisserie. Vores konditor på Nordre Toldbod, Nynne, arbejder udelukkende med de bedste råvarer, respekt for håndværket og passion i uanede mængder. Udover at være en af de dygtigste i branchen udmærker Nynne sig også ved at tilsætte de klassiske kager fantasi og et æstetisk udtryk i særklasse.

         

 

Du finder kager, desserter og andre søde sager lavet af Nynne i Løgismose på ILLUM Rooftop, som du kan tage med dig hjem eller nyde i butikken eller på terrassen med udsigt ud over København.