Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Læskedrikke fra hele verden

 

I butikken på ILLUM Rooftop finder du alverdens læskedrikke og kildevand, som kan slukke tørsten hos alle og enhver. Hvad end du til søde lemonader, boblende sodavand, mixers til spiritus eller blot en flaske kildevand til at slukke tørsten, er hjælpen nær.

 

På hylderne finder du blandt andet økologiske sodavand fra danske Craft Soda. Med 100% økologiske råvarer fri for koncentrater, ekstrakter og tilsætningsstoffer kan disse sodavand både nydes af store og små, endda med god samvittighed. Skal det være uden brus tilbyder vi også lemonader fra det lille engelske familiefirma Luscombe. Økologi og velsmag er i højsædet hos Luscombe, hvilket har resulteret i at firmaet har modtaget den såkaldte ’Great Taste Award’ hele 58 gange i perioden 2003-2016.

 

Mangler du den helt rigtige mixer til din drink finder du Q mixers – mixers hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af en eneste ingrediens. Hylderne prydes af tonic, ginger ale, og ginger beer, som alle lever op til spiritus af højeste kvalitet og dermed fuldender dine drinks og cocktails.

 

 

 

Skal tørsten slukkes med kildevand har vi et bredt sortiment af varianter både med og uden brus. Vandet fra Eira er hentet op fra Syltebøkilden ved Erejfjorden på den norske vestkyst, og fremstår gnistrende rent og usædvanligt blødt. Du finder også vand fra danske Iskilde, som er blandt verdens bedste kildevand. Vandet hentes op fra en kilde mellem Ry og Skanderborg og er blandt det førende på gourmetrestauranter verden rundt.