Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

ALVERDENS BEDSTE DELIKATESSER

 

Vores delikatesseafdeling tilbyder charcuteri af usædvanlig høj kvalitet. Vi skærer kødet i butikken, så du altid får helt friskskåret charcuteri med hjem. Du finder også forskellig caviar på køl, som du naturligvis kan tage med dig hjem, eller nyde i butikken med et godt glas dertil.   

 

Derudover har vi et stort udvalg af kolonialprodukter lige fra fransk marmelade på klementiner fra Korsika, over honning fra Anders Glob på Djursland eller chips fra England, til fremragende olier, eddiker samt pasta, ris, kaffe og te. Alt sammen bliver det hentet fra de bedste producenter, vi har kendskab til.

 

Prøv eksempelvis chipotle-ketchup fra Stonewall, vingummier med solbær og saltlakrids fra Nordic Gourmet Winegums eller hvad med tagliatelle med trøffel fra Tartuf Langhe, som har hjemme i Piemonte.

 

Så hvis du søger et specielt krydderi, en særlig marmelade eller noget helt tredje, så prøv at kigge i vores reoler. Som regel finder du det du søger, og måske falder du over noget, som du slet ikke vidste, at du havde brug for!