Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Løgismose ILLUM Rooftop

GOURMETSUPERMARKED PÅ ILLUM ROOFTOP

 

Vores gourmetsupermarked på Rooftop i Illum byder på 430 kvm. vine og delikatesser fra producenter i hele verden, håndplukket ud fra den sublime oplevelse og det gode håndværk. Derudover kan du fristes af måltider, de populære tapas-anretninger, som er kendt fra butikken på Nordre Toldbod, anrettet af en kok bag disken, og frisklavede sandwich og konditorvarer vil være blandt udvalget. 

Både vine, måltider, kager og delikatesser købt i butikken, kan nydes ved bordene indenfor eller på terrassen med udsigt over København, eller tages med hjem

Glæd dig til vores univers, hvor du kan klare indkøbene til de særlige måltidsstunder, hvor personalet står klar til at vejlede om det helt perfekte vinvalg, og hvor du kan nyde din frokost, kaffe og kage, eller fejre weekenden med østers og champagne. 

Gå på opdagelse i vores univers

 

Spiseriet ILLUM Rooftop

Nyd dine indkøb i "SPISERIET"

I vores gourmetsupermarkeder på Nordre Toldbod og på ILLUM Rooftop kan du altid tage plads i Spiseriet og nyde dine indkøbte delikatesser, et glas vin eller en kop kaffe med udsigt over Københavns Havn eller byens tage.

Gå på opdagelse i hele vores sortiment, vælg præcis hvad du har lyst til, betal i kassen og tag derefter plads enten ude eller inde.

Du betaler naturligvis samme pris uanset om du tager dine indkøb med dig hjem eller vælger at nyde dem hos os.

Spiseriet

Besøg Spiseriet og lad dig friste af delikatesser, måltidsløsninger, kokkenes tapas, snacks, læskedrikke, vin og meget mere!

Se Menu

ÅBNINGSTIDER 

Hverdage

Mandag - Fredag: kl. 10-20

Weekender

Lørdag - Søndag: kl. 10-20

 

 

 KONTAKT

Løgismose ILLUM Rooftop

 Østergade 52

1100 København K

Telefon: (+45) 33 18 26 10

 

FIND VEJ