• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Løgismose ILLUM Rooftop

Tønder og sidde pladser hos Løgismose winebar i ILLUM Rooftop

Nyd din vin i Københavns (måske) billigste winebar

Tag plads ved vores mange vintønder og barstole, hvor du kan nyde dit udvalgte glas eller den flaske du har fundet langs vinreolerne. Gå på opdagelse i vores helt nye vinkort, som frister med en perlerække af gode vine på glas, til priser i særklasse. 
Som en del af vores Winebar kan du nu også tage plads ved barstolene langs disken, og nyde et gode glas vin, en let servering eller måske begge dele, mens du sidder lige der hvor det hele foregår. Udover en lang række vine på glas, kan du som altid nyde alle flaskerne i butikkens sortiment til hyldepriser. 
For os gør det ingen forskel om du tager vinen med hjem eller nyder den hos os; en god vin skal serveres i gode glas, og det koster ikke ekstra!

DRINKS PÅ TOPPEN AF KØBENHAVN

Har du lyst til en drink er vi naturligvis også behjælpelige. Vores kyndige og veluddannede personale har udviklet et skarpt udvalg af cocktails, som mixes til perfektion. Nyd både klassikere som Gin & Tonic, Dark & Stormy og Spritz eller slå dig løs, eksempelvis med vores Darjeeling Express, som foruden whisky, indeholder velsmagende ingredienser som Darjeeling te og limesaft.

Løgismose ILLUM Rooftop drinks. gin og tonic på et bord med glas, drinks shaker og et fad citrusfrugter

FEJR DIN FYRAFTEN I SPISERIET

Melder sulten sig anbefaler vi vores tapasserveringer, som du kan sammensætte til ét måltid efter lyst og sult. Til et godt glas vin hører sig naturligvis også charcuteri og ost, og her finder du vores anretning til 2 personer, som akkompagnerer vin og fyraften storartet. 

Tapas hos Løgismose Winebar på ILLUM Rooftop
Løgismose ILLUM Rooftop hylder med kolonial vare Løgismose Winebar køleskab

Alverdens delikatesser

Vores delikatesseafdeling tilbyder charcuteri af usædvanlig høj kvalitet. Vi skærer kødet i butikken, så du altid får helt friskskåret charcuteri med hjem. Du finder også forskellig caviar på køl, som du naturligvis kan tage med dig hjem, eller nyde i butikken med et godt glas dertil.  

 

Derudover har vi et stort udvalg af kolonialprodukter lige fra fransk marmelade på klementiner fra Korsika, over honning fra Anders Glob på Djursland eller chips fra England, til fremragende olier, eddiker samt pasta, ris, kaffe og te. Alt sammen bliver det hentet fra de bedste producenter, vi har kendskab til.

 

Så hvis du søger et specielt krydderi, en særlig marmelade eller noget helt tredje, så prøv at kigge i vores reoler. Som regel finder du det du søger, og måske falder du over noget, som du slet ikke vidste, at du havde brug for!

Gå på opdagelse i vores univers

 

  Læs mere om Løgismose ILLUM Rooftop

En mand og to damer der sidder i spiseriet i Løgismose Winebar på ILLUM winebar
Har du haft en god oplevelse i butikken? Hjælp andre med at opdage os.
Skriv en anmeldelse her

En person smager på østers i Løgismose Winebar på ILLUM Rooftop

FIND VEJ TIL ILLUM ROOFTOP

 

ÅBNINGSTIDER 

Hverdage

Mandag - Fredag: kl. 10-20

Weekender

Lørdag - Søndag: kl. 10-20

 

 KONTAKT

Løgismose ILLUM Rooftop

 Østergade 52

1100 København K

Telefon: (+45) 33 18 26 10

Spiseriet

Besøg Spiseriet og lad dig friste af delikatesser, måltidsløsninger, kokkenes tapas, snacks, læskedrikke, vin og meget mere!

Se Menu