• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Tapas

Tapas til den lille eller store sult - eller bare for sjov

Lige nu i tapassortimentet

Kigger du forbi tapasbaren på Nordre Toldbod finder du lige nu, blandt mange andre, disse to fantasifulde og yderst velsmagende tapas-varianter:

  • Teryiaki-marineret La Label Rouge kylling med sesammayo
  • Argentinske tigerrejer i aromatiske urter og krydderier

Tag velsmagen med ud i det blå

Sommeren kalder på lange varme dage, nydt i solen i det bedste selskab – og selvfølgelig med velsmagende sager på tallerken og i glas. Få ting kan hamle op med en skovtur under åben himmel, en frokost på åbent hav eller blot en middag på terrassen i de sene, sommerlune aftentimer. Hos Løgismose er vi store fortalere for at tage den gode smag med ud af køkkenet og ud under åben himmel – men vi synes ikke, at en picnickurv nødvendigvis bør kalde på gastronomiske kompromisser.


Vores kokke på Nordre Toldbod er hver dag travlt beskæftiget i det kreative køkken med vores tapas – en række små smagsoplevelser, der med fordel kan nydes i fællesskab med familie og gode venner på en lun sommerdag under åben himmel.

For kokkene er vores tapas en gastronomisk legeplads, hvor de kan få lov til at inspirere hinanden og lave skønne små- retter af særligt gode råvarer, når disse er maksimalt fyldt med smag. Derfor varierer udvalget, som sæsonerne skifter og efter kokkenes luner.

 

Udvalgt vin til tapas

Et godt bud kunne være en kold riesling. Riesling har manifesteret sig som en af verdens fineste hvidvinsdruer med en unik evne til at afspejle det sted, den er dyrket. Af samme årsag finder du adskillige vine på Riesling druen i Løgismoses sortiment fra de knastørre og sprøde til de tyktflydende søde, fra Moseldalens stejle skrænter til Alsace's bløde bakker, fra økologisk til biodynamisk. Tag del i vores begejstring og oplev Riesling druens mange facetter og store alsidighed. 

Vores tapas er den nemme løsning til den lette frokost, som forret eller bare når du har lyst til at forkæle dig selv. Ligegyldigt hvordan du vælger at sammensætte dine tapas, står vi klar med gode råd og vejledningen til hvilken vin der med rette kan ledsage dit måltid.

Tapas: Kokkens legeplads

Løgismose kokkene har udviklet en række små smagsoplevelser, du kan sammensætte efter lyst og sult til ét vidunderligt måltid, der med fordel kan nydes i fællesskab med familie og gode venner.

For kokkene er vores tapas en gastronomisk legeplads, hvor de kan få lov til at inspirere hinanden og lave skønne småretter af særligt gode råvarer, når de er maksimalt fyldt med smag. 

Derfor varierer tapassortimentet efter både sæsonen og kokkenes luner, men du kan se et lille udpluk af de mange forskellige lækkerier herunder.-