• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Vinmenu til julemiddagen

  Bestil vinmenuen når du bestiller julemiddagen via bestillingformularen

Champagne Royale Reservé, NV Philipponnat

Julemiddagen er på mange måder en fejring, som fortjener at blive indledt med den ædle drik, Champagne. Lad julefreden sænke sig med et glas af Philipponnats raffinerede og fyldige Royale Reservé, der med alt sin rigdom understreger, at julen handler om at være god, både ved sig selv og andre.

Châteauneuf-du-Pape, 2016 Tardieu-Laurent

En prægtig pave domineret af Grenache, som sirligt er tilført Syrah og Cinsault og lagret hele 22 måneder forud for aftapning. Topårgangen 2016 smigrer med modne blommer, hindbær og grafit, mens anis og honningkagekrydderi glimter i baggrunden. Måske en af de allerbedste vine til den danske julemiddag, servér den gerne i et Bourgogneglas ved 18 °C.

Colheita Port, Casa Pocas, 2001

Toppen indenfor tawny-typen er Colheita, som kommer fra en enkelt årgang og altid lagres minimum 7 år på fad. Casa Pocas, der har netop tawny som speciale, rammer direkte ind i risalamanden med sin 2001-udgave, der både viser sirlige toner af nødder og ristet mandel samt sitrende røde bærtoner og en snert af kanel og vanilje. Servér den ved 12 °C, så alkoholen holdes afdæmpet og frugtens vitalitet står frem.