BLACK FRIDAY

­

BLACK FRIDAY HOS LØGISMOSE 

Glæd dig til Black Friday med ekstraordinære tilbud på vin, spiritus og grej.

Vil du også gerne have fingrene i de gode tilbud på vin, spiritus og grej på Black Friday, så tilmeld dig Klub Løgismose, og hver den første til at få adgang til Black Friday tilbuddene. 

HVAD ER BLACK FRIDAY?

Black Friday stammer oprindeligt fra USA, hvor julehandlen skydes i gang dagen efter Thanksgiving. Dages fejres ved at fysiske- og onlinebutikker skruer deres priser helt ned. De handlende bruger dog ikke kun Black Friday til at få julegaverne i hus, men også til at forkæle sig selv med alt fra en ny vaskemaskine til lækker mad og vin.

Dagen har siden 2005 været den travleste shopping-dag i USA og i Danmark satte vi for første gang handels-rekord ved Black Friday i 2014, hvor der blev omsat for 4,5 millioner kroner; og dette tal dækker kun dankorttransaktioner. Sidenhen er dagen kun blevet større og Black Friday 2022 spås af alle til ikke at blive nogen undtagelse.

Glæd dig til de mange gode tilbud når Løgismose går i sort på Black Friday, fredag 25. november 2022.

HVORFOR HEDDER DET BLACK FRIDAY?

Navnet Black Friday stammer helt tilbage fra 1950’erne, hvor det i Philadelphia blev brugt til at beskrive de enorme mængder af mennesker og biler, som fyldte gaderne dagen efter Thanksgiving. Ordet referer derfor til ordspillet ’’sort af mennesker’’, som beskriver en stor mængde mennesker samlet på et sted.

Fænomenet blev senere kendt i hele USA, hvor navnet beskrev det tidspunkt på året, hvor butikkerne for alvor fik gang i salget og sorte tal på bundlinjen.

Uanset hvilken historie du tror på, er Black Friday ligeledes en stor festdag for forbrugeren, som kan gøre en ekstraordinær god handel.