Hos Attilio Ghisolfi, der ikke er forvænt med det helt høje vurderinger, havde de svært ved at få armene ned, da de erfarede, at den respekterede Bruce Sanderson, der har skrevet om italienske vine i det famøse vinblad Winespectator siden 1993, begavede denne Barolo med hele 95 point og samtidig gav den denne lille kærligt bundne buket roser med på vejen: "Enticing cherry and raspberry flavors mark this round, supple Barolo, with accents of anise, leather, mineral and tar. Shows some muscle underneath, providing a base of dense tannins for support. All the elements mesh nicely, providing a lasting impression of sweet fruit in the lingering aftertaste."
Attilio Ghisolfi holder til nærmest oppe på toppen af den lille Strada Provenciale 9 der forbinder Monforte d'Alba og Castiglione Falletto og dermed bor de nærmest midt i det 190 ha. store Bussia, der tilbage i 1961 var den første Cru, der blev nævnt på etiketterne i Barolo. Ghisolfi har efterhånden som de fik succes og kom til penge købt adskillige parceller rundt omkring på de amfiteater lignende skråninger og producerer for tiden 3 vine derfra.
Dette er vinen fra deres yngste vinstokke, hvilket for tiden vil sige at de er 5-15 år gamle. De står alle med en syd sydvestlig eksponering på den centrale det af Bussia i 300-350 meters højde hvor jordbunden har den karakteristiske lyse nuance som italienerne kalder bianco tufaceo. Høsten er manuel med en soignering af drueklaserne allerede når de klippes fra vinstokkene, således at den sunde frugt ikke inficeres under transporten op til vingården.
Alle stilke fjernes og der gæres i omkring 16 dage uden fremmede gærstammer og med hyppige omrøringer og overpumpninger for at ramme husets lidt mørke og intense Nebbiolo stil. Den unge vin fyldes herefter på gamle brugte 2.500-3.000 liters fade af forskellig oprindelse hvor den modner 30 måneder inden vinene klares og den endelige cuvée sammenstikkes og tappes på flaske.
Som allerede antydet en Barolo til den mørke nogen ville måske sige lidt maskuline side som leverer en voluminøs næse med karakteristiske noter af mynte, hyldebær, lakrids, læder, tjære og tobak. Fyldig, bredskuldret og vedvarende blandt andet qua et markant tanninsk bid og en frisk syre som betyder, at vinen stadig gerne vil forbi en karaffel inden den skænkes.