• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Smagen af sommerens søde hindbær

Mens vi venter på, at sommeren igen udfolder et potpourri af farver og smag, kan vi glæde os over denne lille genistreg fra Etienne Brana i Baskerlandet.

Chefsommelier, Thilde Maarbjerg

 

Hindbær udblødes i alkohol og destilleres efterfølgende forud for lagring 8-10 måneder på ståltanke. Den karakteristiske aroma bevares på smukkeste vis af Martine Brana, der nu som 2. generation fører taktstokken hos Brana og har det overordnede ansvar for destilleringen og det meget betydningsfulde ”cut” i destilleringsprocessen.

Resultatet er en fornemt duftende, ja nærmest forførende liflig hindbærkarakter i både duft og smag. Den fremhæves særligt godt, hvis destillatet serveres ved 8-10 °C.

Nyd den efter en god frokost eller middag eller sammen med en kop the eller kaffe. Eller prøv at hælde 2-5 centiliter hen over en kugle hindbærsorbet og garnér med ristede mandelsplitter for en simpel og velsmagende dessert
for voksne.