• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Der er altid plads til en drink

Start madlavningen med en kølig drink og genoptag proceduren når kaffen og avecen er sunket og der er brug for noget koldt og læskende. Når børnene er drattet om af juletræsdans og gaveudpakning, kan de voksne hygge med en drink, og dagen derpå kan naboerne overraskes med en afternoon-drink. Tag den med på dansegulvet eller lad den tage over, hvor nytårschampagnen slap. December er tid til drinks.

Chefsommelier, Thilde Maarbjerg

 

 

 

Frisk og elegant

Falsled Kro Dry Gin & Tonic fra Luscombe

Nyborg Destilleri blev sat i stævne af Falsled Kros kompetente, kvindelige trio og resultatet er enestående. Flot brænderiarbejde med det helt rigtige cut og listige toner af grape og citronmelisse balanceres smukt af tonicens bløde sødme. En forfinet og hedonistisk kombination, man aldrig bliver mæt af. Garnér med grapeskal og citrontimian.

 

 

Floral og delikat

Geranium Premium London Dry Gin Q Spectacular Tonic

Destilleriet er i Birmingham hos Langley Distillery, men hjernen bag er Henrik Hammer, og han har ramt plet med det lille touch af geranium, som lægger navn til ginnen. I 2009, tog den markedet med en storm. Q Spectacular Tonic er til den tørre side og giver dermed denne gin lov til at glimte med alle sine blomstertoner. Garnér med limeskive og mynte.

 

Kraftfuld og aromatisk

Hands on Gin fra Gölles & Q Indian Tonic

En dristig kombination af solbær, korianderblade, orangeskal og citrongræs danner en smuk kulisse for de uundværlige enebær i denne østrigske gin fra kompromisløse Gölles. Qs Indian Tonic er ligeledes kraftfuld med lidt mere af det hele, og sammen skaber de et udtryk, der sent glemmes. Garnér med appelsinskal.

 

Fancy og frugtig

ELG No. 4 fra Den ny Spritfabrik & Chinotto Lurisia tonic

Henrik Elsner har gjort sin entré på den danske ginscene med overlegenhed, og ELG No. 4 kom lige som vi troede, det ikke kunne blive bedre. Farvet med violette gulerødder og tro mod opskriften med blot tre botanicals: gulerødder, enebær og koriander. Kombinationen med Lurisias tonic med tinktur af chinotto-mandariner er absolut vanedannende. Garnér med en skive gulerod.

 

Krydret og pikant

Isfjord Premium Arctic Vodka & Q Spectacular Ginger Beer

Dansk hvede giver alkoholen, men Isfjords overraskende blødhed og sødme skyldes i højere grad de 30% vand fra Sermeq Kujalleq-gletsjeren i Grønland. Nedfrysningen af vandet mellem 2000 og 10.000 år påvirker smagen og mineralindholdet, og i kombination med Q Spectacular Ginger Beer er der lagt op til en sofistikeret udgave af Moscow Mule, eller skulle man omdøbe den til Nuuk Moskusokse? Garnér med limeskive.

 

Sødmefuld og rig

Woodford Reserve Bourbon Whiskey & Spectacular Kola

6 års lagring på nye fade af amerikansk eg og hele 72% majs giver en intens Bourbonoplevelse, som få andre kan matche. Toner af kaffebønner, honning, vanilje og maltbolsjer giver bund og karakter under Q Spectacular Kola. Garnér med appelsinskive.