• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Lækkerier fra verdens største fødevaremarked

989.267 m2 er nok til at gøre fødevaremarkedet i Rungis ved Paris til verdens største. Der er ingen over og ingen ved siden af Rungis, når det kommer til udvalg, og restauranter på topniveau verden over handler her for den gennemgående høje kvalitet.  

 

Vi har gennem flere år fyldt lastbilen to gange om ugen med specialiteter fra Rungis til danske gourmetrestauranter og til vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod.

Den danske sæsons udvalg suppleres med frugt og grønt fra sydligere himmelstrøg, der særligt i vores vinter og forår sætter kulør og smag på udvalget.
Netop Rungis' størrelse og globale anerkendelse gør det til et marked for råvarer fra hele verden.

Lige nu er de eksotiske frugter ekstra relevante i fraværet af lokal frisk frugt, og den dybe, rige smag, man finder i frugter som mango, ananas og passionsfrugt kan bruges både i det søde og salte køkken.

Prøv feks. mango i salat eller wokretter, ananas braiseret i rom serveret med vaniljeis eller en af vores opskrifter med passionsfrugt her på siden.

Passionsfrugt- mousse

Denne opskrift på fløjlsblød passionsfrugtmousse er fra vores dygtige konditor på Nordre Toldbod og et af de mest populære produkter.

Få opskriften

Passionsfrugt- hollandaise

Prøv Thildes geniale version af den klassiske hollandaisesauce, hvor citronen er erstattet med den eksotiske passionsfrugt.

Få opskriften