• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

LAD PÅSKEN STÅ I DE SØDE SAGERS TEGN

Påsken venter forude og den hyggelige højtid, som fyldes med gækkebreve, påskefrokoster (i små for - samlinger), æg i massevis og anledning til smagfulde serveringer er kærkommen.

 

 

Vi har samlet et udvalg af vores favoritter i den søde verden af påske-delikatesser. Giv et påskeæg fuld af smag til ham eller hende, som fortjener lidt ekstra forkælelse – og husk, der er ingen skam i, at begave sig selv!

En nyklassiker fra Lakrids by Bülow; vi forstår hvorfor!

Knasende, sølvplettede æg, som indeholder blød lakrids, silkeblød chokolade og en snert af rå lakrids - pulver, som kilder dine smagsløg. Små flager af havsalt fuldender smagsoplevelsen, og bidrager til en luksuriøs og elegant sød mundfuld.

I årets nyhed fra Lakrids by Bülow møder sødmefuld banan de danske lakridsrødder i en fint lakridsplettet kugle af salt lakrids og banan. Nyd Twisted Bananas drømmende kombination af sød banan, salt lakrids, cremet hvid chokolade og rå lakridspulver.

ÅRETS SØVÆG FRA SUMMERBIRD

Sølvægget har de sidste 17 år været en succesfuld del af Summerbirds påskesortiment. Oprindeligt var sølvæggene en hyldest til den russiske hofjuvéler, som skabte det velkendte Fabergé-æg.

I år, som det 18. design, har Summerbird igen ladet sig inspirere af havet, bølgerne og den vilde natur og navngivet ægget ”Ocean”.

Sølvægget er gaven, der bliver ved med at give. Når æggets indhold er forduftet står det smukke, dekorative æg tilbage – ægget kan passende blive en del af hjemmets påskepynt efterfølgende.

ANDRE SØDE FRISTELSER FRA SUMMERBIRD TIL PÅSKEN 2021

Se hele vores påskeudvalg