• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Julehygge med småkager og gløgg

“Sikken voldsom trængsel og alarm” ... er langt fra den stemning du går hjem med, efter et besøg i vores gourmetsupermarkeder i december. Vi julehygger i stor stil helt frem til juleaften, og i vores store julesortiment vil du ikke støde på kompromisser på ingredienslisterne.

Ingen jul uden småkager – specielt ikke dem, der smager så godt at julestemningen på magisk vis sænker sig over selv de mest stædige. I vores gourmetsupermarkeder finder du julens søde småkager, lige til at ligge i kurven og tage med hjem. Vi kan anbefale småkagerne til en friskbrygget kop kaffe eller måske et varmt glas gløgg.

Vi byder på brunkager, vanilje- kranse, kanelkager og finskbrød – småkagerne bages efter vores konditors egen opskrift med masser af smør, julekryd- derier og konditorkærlighed.

Julesmåkager:

Finskbrød
Kanelkager
Vaniljekranse
Brunkager
Pebernødder

Alle varianter kommer i fine poser á 150 g til 52,-

GODE VINE TIL GLØGG

Thilde Maarbjerg har fundet to skønne vine, som danner et perfekt grundlag for en god hjemmelavet gløgg. Der må ikke være for meget tannin og tørhed, når vinen skal bruges til gløgg, ligesom udpræget fadlagring heller ikke er ønskværdigt. En let til mellemfyldig rødvin med fokus på frugt er et godt valg, så julekrydderierne kan stå flot frem.