- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
KOKKETIPS
SÅDAN TILBEREDER OG UDSKÆRER DU CÔTE DU BOEUF
Få kokken trin-for-trin-guide til stegning og udskæring af Côte du Boeuf.
Tidligere gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring
1. marts 2021
Magasin nr. 2 2021
SÅDAN GØR DU
STEP 1.
Læg bøffen på højkant på en varm pande og steg fedtet sprødt.
Der skal gerne smelte så meget fedt af kødet, at det er muligt at brune resten af bøffen i dette.
STEP 2.
Tilsæt timiankviste og hele hvidløg og lad det stege til kødet er brunet fint på alle sider.
STEP 3.
Når kødet er brunet fint på alle sider kommes det på en rist og steges færdigt i ovnen ved 200 °C i 15-20 min alt efter tykkelse.
Lad kødet trække mindst 20 min efter stegning.
STEP 4.
Når kødet har hvilet i mindst 20 min, skæres det fra benet med en skarp kniv.
STEP 5.
Skær afslutningsvis bøffen i tykke skiver på tværs af kødfibrene og servér.