• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Smagen af ægte fransk bistrostemning

PRODUCENT: MAISON DUBERNET | OMRÅDE: SAINT SEVER, FRANKRIG

At spise Maison Dubernets retter er som at komme hjem. Hjem til det klassiske, velkendte Frankrig, hvor velsmagen aldrig fejler. Maison Dubernet laver hjertelige og ufatteligt velsmagende klassiske franske retter.

 

 

Råvarerne leveres af regionens bønder, alt tilberedes og pakkes i hånden. Og det præger æstetikken. Glassene er tætpakkede med store smukke stykker kød og grøntsager. De fine patentglas oser af fransk bistrostemning og kan genbruges efter du har nydt glassets indhold.

Maison Dubernets henkogninger og patéer sælges i flere af Frankrigs gastronomiske højborge, blandt andet i det legendariske Grande Epicerie de Paris Le Bon Marché.

Takket være den klassiske franske konserveringsmetode er det ikke nødvendigt at opbevare de uåbnede glas på køl, men tilstrækkeligt at opbevare dem et tørt, mørkt og køligt sted. De er derfor velegnede som en del af sommerhusets konserveslager – foruden selvfølgelig til alle de andre aftenener, hvor det gerne skal gå lidt hurtigt.

Kokkenes bud på tilbehør til henkogninger

 

Kokkene frister med veltillavet tilbehør til din henkogning så du hurtigt kan servere aftensmaden.

Kartoffelpure med trøffel 1 pk. 65,
Risotto med trøffel 1 pk. 65,-

Find tilbehøret til henkogningerne på køl i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod.

 

Det lyserøde hvidløg fra Billom er i den grad et produkt af sit terroir og befinder sig kvalitetsmæssigt milevidt fra de industrielt producerede hvidløg, som flyves ind fra alle fire verdenshjørner.

Det blide klima i Auvergne giver ideelle forhold for hvidløget. Fønvindens varme og tørre vind gør, at hvidløgene ikke tager skade af den høje luftfugtighed som følger efter et regnskyl. Det helt særlige terroir giver også hvidløget dets helt særlige ne smag og sikrer den exceptionelt lange holdbarhed, som Billoms lyserøde hvidløg netop er så berømt for.

Høstes hvidløgene i juli, kan de bevare friskheden og den gode smag helt frem til marts. Nogle producenter hævder sågar, at hvidløget kan gemmes op til et år under de rette forhold.