• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Smukt modnede vine fra Løgismoses vinkælder

I de sidste mange år har rigtig meget i vinens verden ellers handlet om at tilbyde vine, der smager dejligt tidligere, både for producenterne og for os, der formidler oplevelserne.
Og det er i den grad lykkedes.

Fagekspert, Per Bach

 

Aldrig tidligere er så mange vine blevet nydt indenfor de første 2-3 år som nu. Vi er langsomt blevet vænnet til at foretrække frugt og friskhed frem for dybde og sensualitet, og vi har måske også erfaret, at man ikke bare lige skal købe kasser af vine, som begejstrer. Vores præferencer er foran- drede, og der er kun meget få steder, der produceres vine, som smager godt både tidligt og længe.

I Bordeaux og Bourgogne er lunten også blevet kortere, og selv de engelsk- talende vinanmeldere er begyndt at sætte noget mindre ruder i deres såkaldte "drikkevinduer".

Også de helt store vine topper tidligere, og hvis man gerne vil opleve, at frugten stadig er solidt forankret i flasken, er det en god ide at få sat prop- trækkeren i rotation indenfor de første 10-15 år. Men så kan der også blive tale om oplevelser af de helt store.

Forunderlige og vidunderlige øjeblikke hvor man først fornemmer, at vinen ligesom skal have tid til at komme tilbage til verden og dernæst oplever, hvordan den langsomt begynder at spille på et dybere register, hvor frugten akkompagneres af en underskov af finesse, og hvor syrerne og tanniner spiller med som de aller-blideste strygere.

 

Find flere Fine Wine

De lidt dyrere dråber, der giver den helt særlige oplevelse.