• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Gaver til vinelskeren

Hvad giver man folk, der elsker vin og måske endda har kælderen fuld af det? Godt grej, som gør hver eneste vinoplevelse endnu bedre.

Den legendariske, håndlavede proptræk- ker fra Forge de Laguiole i Frankrig giver en følelse af kram allerede, når man tager den op i hånden. Denne version er udført i smukt oliventræ og er et uundværligt værktøj for en hver vinnyder med sans for kvalitet.

Mange unge vine af god kvalitet har godt af at blive dekanteret, og Sydonios’ Estethe-karaffel er udviklet til netop iltning. Den er let at håndtere, hælde af og gøre ren, og glasset er udviklet til at være holdbart trods sit yndefulde udseende og lette vægt.

Værdien af det rigtige vinglas kan ikke understreges nok, og i Sydonios-serien er målet at skabe et glas, der er så diskret og elegant, at det nærmest ikke er der. Glassenes form er udviklet så vinen, der serveres i, viser sig fra sin bedste side. Prøv f.eks. L’Estethe, som er et fremragende all-round glas til både hvid-, rosé- og rødvine.

Greg Lambrecht er blevet verdenskendt for sin innovative opfindelse, Coravin, som gør det muligt at nyde vin uden at trække proppen op. En tynd nål skydes ned gennem korkproppen og vinen pumpes ud og erstattes med ædelgassen argon, som beskytter vinen mod uhensigtsmæssig oxidation. Brug den f.eks. når du kun ønsker et enkelt glas eller hvis vinene i kælderen skal tjekkes for drikkemodenhed. Eller hvad med en vinsmagning for 2 personer?

Det siges, at Napoleons soldater var de første, der brugte sablen til at åbne Champagneflasker med, når de forsynede sig fra hesteryg med den allerede dengang populære boblevin. Champagnesabling er måske den festligste måde at skyde proppen ud på, når de grundlæggende sikkerhedsregler overholdes.

Overrask en Champagneelsker med denne både funktionelle og dekorative sabel.

Gå på opdagelse i et af verdens store vinområder med dette underholdende og lærerige puslespil. Hvem kan huske de 61 slotte i 1855 klassifikationen? Og hvor ligger appellationerne i forhold til hinanden og på hvilken side af floden?

 

Når det er samlet, måler det 485x405 mm.