• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Fransk køkkengrej til gastronomen

De Buyer

Som så meget andet godt fra det gastronomiske univers, stammer mange klassiske køkkenredskaber også fra Frankrig.

De Buyers historie går tilbage til 1830’erne, hvor firmaet etableredes i Val d’Ajol i Vogeserne. Siden er knowhow og ekspertise blevet overleveret gennem generationer samtidig med en naturlig moderniseringsproces. Den dag i dag er alt ”made in France”, og få andre kan konkurrere med De Buyers ekstremt holdbare pander, gryder og kasseroller, som blot bliver bedre med alderen. Undervejs er sortimentet blevet udvidet, så De Buyer i dag stort set kan opfylde ethvert behov for køkkengrej, der måtte opstå i alle hjørner af det gastronomiske univers.

De Buyers gryder og pander findes i forskellige materialer, som alle skal behandles omhyggeligt og korrekt, så produktet kan følge dig resten af livet.

På løgismose.dk kan du under hvert produkt læse nærmere om hvordan du bedst tager dig af dit nye stykke køkkentøj, ligesom der følger en vejledningen med produktet.

Vi introducerer nu en række gryder og pander fra De Buyer til en særlig introduktionspris. Lige nu sparer du nemlig 20% på de fire viste produkter.