• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

DEN GRØNNE GENVEJ TIL ET SMAGSRIGT MÅLTID

 

Økologisk Falafelfars med persille, hvidløg og spidskommen

Som et delikat og velkrydret indslag til kødfrie dage, og til dig, der slet ikke spiser kød, har vores kokke udviklet en 100% plantebaseret falafelfars inspireret af det mellemøstlige køkken. Falafelfarsen røres i vores køkken på Fyn, og er lavet på økologiske kikærter. Farsen røres med per - sille, citronskal, hvidløg og spidskommen for en krydret og fint afrundet smag. Nyd de stegte falafler i pita- eller fladbrød med frisk yoghurtdressing, hummus, grillede grøntsager og sprød salat, eller prøv opskriften her hvor de sprøde falafler får sødt modspil af græskarpuré.

 

 

 

Côtes du Rhône Les Coteaux de Légende et strålende match

Falafel og vin – ikke umiddelbart et oplagt match, ej heller en opgave mange ville kaste sig ud i. Men faktisk kan de to i selskab blive et aldeles godt bekendtskab, når blot vinen er udvalgt omhyggeligt til rettens krydrede og let tørre væsen. Vi har her fundet hvad vi mener er et godt bud på en vin til falafler, og i særdeleshed når disse serveres med den sødmefulde græskarpuré.

Læs mere om vinen her

Bliv inspireret med denne opskrift

Falafler med græskarpuré

Hjemmelavet falafel smager skønt og er supernemt at lave. Med den nye falafelfars fra Løgismose kan du selv sætte dit eget præg på den mellemøstlige ret.

FÅ OPSKRIFTEN HER