• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

DAVID JOHANSEN

 

I spidsen for den gastronomiske udvikling hos Løgismose finder man David Johansen. David er passioneret, kompromisløs, legesyg og kok helt ud til fingerspidserne.

 

Mange kender givetvis David som den kompromisløse køkkenchef, der skaffede en Michelin-stjerne til Restaurant Kokkeriet – på daværende tidspunkt som den yngste køkkenchef nogensinde i Danmark med en stjerne. Davids gastronomiske karriere har taget ham fra provinsen hvor han blev udlært kok, til nogle af de bedste restauranter København har at byde på og nu til Løgismose som gastronomisk udvikler.

 

 

DAVIDS FAVORITVINE

 

Med en energi som få arbejder han målrettet for den høje kvalitet og den gode råvare med tårnhøje krav til både sig selv og sine omgivelser. 

 

Ud over sine bedrifter i nogle af Danmarks mest prestigefyldte køkkener er David også flere gange tonet frem på TV-skærmen. Mange kender ham nok fra TV-programmer som Masterchef, Cecilie & Madklubben og Dræb din livret.

 

Det bliver næppe sidste gang David toner frem på tv, men han vil primært bruge sine gastronomiske kompetencer hos Løgismose Meyers i alle aspekter af virksomheden, men i særdeleshed i vores gourmetsupermarkeder på Nordre Toldbod og på ILLUM Rooftop.