• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Mød Christian Rud, butikschef på Nordre Toldbod

Det er ikke mange steder, du kan få en færdigret med kulmule, muslingebisque, hvide asparges og nybælgede ærter – som bare skal sættes i ovnen.

­HVORNÅR KOM DU TIL LØGISMOSE?

”Jeg havde arbejdet i Irma siden jeg var 15 år, fra servicemedarbejder til butikschef i flere af forretningerne heriblandt konceptbutikken Irma 3.0 i Axelborg. Jeg var glad for Irma og blev indstillet – og vandt – både Tuborg Fondens Elevpris samt Retail Award for bedste butikschef. Det var en sjov tid, men som jeg også kunne mærke at jeg på et tidspunkt skulle videre fra. Og så var det, at Løgismose ringede for 6 år siden". 

HVAD ER DER SKET I BUTIKKEN, SIDEN DU KOM TIL?

”Vi er blevet rigtig stærke på Kokkenes Franske Færdigretter, både de henkogte og ferske. Det jo ikke mig, der kan tage æren for det, men jeg er stolt over, hvordan vi er kommet op på det niveau. Jeg mener, vores henkogte Coq au Riesling vandt Gastros ’bedst i test’. Det er ikke mange steder, du kan få en færdigret med kulmule, muslingebisque, hvide asparges og nybælgede ærter – som bare skal sættes i ovnen. Og så får man en oplevelse, især visuelt, når man handler hos os. Vi gør meget ud af vores udstillinger. Man kan gå på opdagelse og lade sig inspirere. Det synes jeg, der mangler i dansk detail, inspirationen. Folk skal få den der wauw-fornemmelse, også når de køber ind – ikke kun, når de får det i munden”. 

vi er tæt på vores leverandører og har mange kontakter qua vores alder og historie, så det let for os at skaffe kæber på sortfodsgris eller ost fra Roccaverano. Har I ønsker kære læsere, så byd ind og personalet vil glædes!

”VI KAN SKAFFE ALT”

Spørger man Christian, hvad han gerne vil fremhæve ved butikken, siger han, at vi kan skaffe det hele, og derfor er vild med at få forespørgsler fra kunderne: ”Det er fedt at have kunder, der ser ud over det, der er og selv tager teten. Mange af vores kunder er udlændinge og ofte kommer de med idéer, som vi ikke selv kunne være kommet på. Men vi er tæt på vores leverandører og har mange kontakter qua vores alder og historie, så det let for os at skaffe kæber på sortfodsgris eller ost fra Roccaverano”. Så har I ønsker kære læsere, så byd ind og personalet vil glædes!

HVAD KØBER DU SELV MED HJEM?

”Meget – jeg er jo heldig at få lov at smage på det meste. Men altså ø-laksen fra Michael på Samsø er utrolig! Jeg tænker det hver gang, jeg spiser den, enten med vores Bordiercreme fraiche eller Løgismose Rygeost. I alle mine år i detailhandlen har jeg aldrig støt på bedre røget laks. Det er den mest ærlige laks, man overhovedet kan opstøve. Så der vores nye dansk producerede koldbryggede te fra Quaint. Den er perfekt til et måltid i stedet for vin. F.eks. den gule Quaint er god til laksen”.

 

Det sker der på Nordre Toldbod

Læs mere om butikken