Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
{{loginError}}
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Fri fragt til pakkeshop ved køb af vin eller spiritus
Klub Løgismose-magasinet tilsendt – elektronisk og som tryksag
Særlige medlemspriser på vin, spiritus, delikatesser og grej i magasinet
Invitation, rabatter og meget mere
Betaling som gæst
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Handle uden at logge ind
Du kan oprette dig som bruger i næste trin og få en konto
De saltede, lagrede ansjoser er et nærmest genialt krydderi. Smagen er meget distinkt, dels salt, dels let bitter efter fermenteringen, som resulterer i antydningen af en bitter fiskesmag som er lagret uden på nogen måde at smage af gammel fisk. Takket være sin rige umami-smag er den saltede ansjos særdeles velegnet som smagsforstærker i mange retter. Den indgår i Worcesterhire sauce og dressingen i cæsarsalat, og kan med fordel bruges som krydderi i mange andre dressinger, saucer, simreretter, på pizzaer.
Ansjosen er en lille ca. 20 cm lang benfisk af sildefamilien, som især i vores del af verden er kendt fra Middelhavet. I landene heromkring kan ansjoserne også købes friske, men da de hurtigt bliver dårlige, saltes og tilberedes de oftest hurtigt efter fangsten.
Læs mere
Varenr.:
133683
Ingredienser
Ansjos
Olivenolie
Salt
Næringsværdier pr. 100g
Energi / Kcal
858 kJ / 205 kcal
Fedt:
11 g
Mættede fedtsyrer:
1,6 g
Kulhydrater:
<0,5 g
Sukker:
<0,5 g
Protein:
27 g
Salt:
14,5 g
Opbevaring
Efter åbning: Opbevares ved max 5 grader C.
Diverse
Nettoindhold: 80g.
Drænet vægt: 45 g.
Læs mere
Producent
Maruzella stammer tilbage fra 1918. Det startede som handel med fisk og andre produkter fra Italiens kolonier. Da sanktioner blev lagt på Italien, ændrede firmaet kurs og valgte i stedet at satse på konserves, idet de købte en lille sardinfabrik i Marano i det nordøstlige Italien.
Adressen nær den nordlige del af Middelhavet var nøje overvejet, da dette hav dengang vrimlede med blåbars. Efter Anden Verdenskrig besluttede man sig for at koncentrere sig om tun konserves.
De mange års erfaring har gjort, at Maruzella efterhånden ved alt om at udvælge de bedste fisk ud fra oprindelse, størrelse, art og friskhed. Firmaet satser idag mest på tun og torsk men sælger også andet fiskekonserves. Kvaliteten er tårnhøj på samtlige produkter.