Indtast din e-mail og vi sender dig en engangskode, som du kan bruge til at logge ind med. Når du er logget ind kan du ændre din adgangskode. Bemærk: Engangskoden er kun gældende i 15 min.
Desværre, vi kunne ikke finde din e-mail.
Indtast engangskode
Vi har nu sendt dig en e-mail med en engangskode.
Desværre, den indtastede engangskode er enten forkert eller udløbet.
Efter igennem længere tid at have prøvesmagt en række glutenfri småkager og cookies uden den store begejstring fra vores side, overraskede The Honeyrose Bakery's kager med masser af god smag og indbydende konsistens. Kan glutenfri kager virkelig smage så godt? Og så er de ovenikøbet økologiske!
Rige på smør, karamelliserede havregryn og rosiner - perfekte til en kop kaffe eller te eller som medbragt sød snack.
Læs mere
Varenr.:
211009
Ingredienser
Rørsukker *
Smør *
24,0%
((, mælk, ))
Glutenfri mel *
(rismel, majsstivelse)
Glutenfri havre *
17,0%
Rosiner *
15,0%
Æg *
Kanel *
Bagepulver
(natriumbicarbonat, monokalciumfosfat)
Havsalt
Melasse *
Stabilisator
xanthan gummi
* = økologisk
Næringsværdier pr. 100g
Energi / Kcal
1971 kJ / 475 kcal
Fedt
22 g
Mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrater
66 g
Sukker
37 g
Protein
4 g
Salt
0,6 g
Opbevaring
Opbevares tørt, mørkt og køligt
Diverse
Pakket i beskyttende atmosfære.
Kan indeholde spor af nødder og jordnødder.
GB-ORG-17
EU/non EU Agriculture
Læs mere
Fødevareproducent
Danske Lise Madsen forlod for mere end 20 år siden sit hjemland for at træne sin store passion; bager- og konditorkunsten med den parisiske master patissier Gaston Lenotre.
Herefter åbnede hun The Honeyrose Bakery i London, som bager 100% glutenfrit, på økologiske ingredienser og uden kunstige tilsætningsstoffer.
Alt foregår i hånden, og der bages i små batches, hvilket sikrer følelsen af "hjemmelavede" småkager og ikke mindst den gode smag.
The Honeyrose Bakery donerer 5% af deres overskud til velgørenhed.