Andre spændende produkter
Lurisia Acque Minerali S.R.L., Via Terme 62, Roccaforte Mondovì, 12088 Roccaforte Mondovì CN, Italien
Indtast din e-mail og vi sender dig et link, som du kan bruge til at ændre din adgangskode. Bemærk at linket kun er gældende i 3 timer.
Nulstillingslink er afsendt
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Beskrivelse
Ingredienser
Producent
Varenr.: | 214311 |
Energi / Kcal | kJ / kcal |
Fedt: | g |
Mættede fedtsyrer: | g |
Kulhydrater: | g |
Sukker: | g |
Protein: | g |
Salt: | g |
Hovedpersonen i historien om Lurisa er en minearbejder fra det 20. århundrede, som ved en tilfældighed opdagede Santa Barbara kilden, da han forsøgte at løsne de dele af klipperne, som dengang blev anvendt til at bygge regionens typiske stenhuse. Det viste sig, at vandet ikke bare smagte fantastisk, men også udviste nærmest ”magiske” egenskaber, idet minearbejdernes sår og rifter, som de havde vasket i kildens vand, på mirakuløs vis helede ekstremt hurtigt.
Rygtet om vandets mirakuløse kvaliteter spredte sig hurtigt og tiltrak læger og videnskabsmænd, som kunne bekræfte vandets gavnlige og helbredende egenskaber.
I 1940 etablerede lægen Pietro Cignolini og de to forretningsmænd David Garbarino og Piero Sciaccaluga Lurisia Spa, hvorved alle kunne få glæde af vandets plejende og velgørende effekter. I kølvandet herpå blev Lurisia ligeledes et toneangivende hydrotermisk forskningscenter, og nogle år senere gav det italienske sundhedsministerium tilladelse til at aftappe og sælge kildevandet på flaske, og hermed kunne hele verden få adgang til Santa Barbara kildens velgørende vand.