• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Løgismose årgangsgløgg

Rød gløgg med fadlagret gløgg-ekstrakt fra 2020, fyldig rødvin, appelsiner, sød portvin og julekrydderier

Opvarm årgangsgløggen til 80 °C og servér den gerne med mandler og rosiner – samt et skvæt snaps hvis den skal varme særligt meget

Løgismose årgangsgløgg smages til med årets fadlagrede gløggessens. Gløggessensen spædes op år efter år, bliver bedre og bedre, og ændrer karakteren i det endelige produkt fra år til år. Gløggessensen består af appelsiner, varme krydderier og svesker, der overhældes med spiritus.

Sådan laver vi Løgismose Årgangsgløgg

  • Essensen til Løgismose Årgangsgløgg består af appelsiner, svesker, kanel, nelliker, allehånde, muskatnød, anis og hvid peber, som blandes i ren spiritus og derefter får lov at trække, inden den ca. halvanden måned før jul, hældes på træfade og derefter på flaske. 

 

  • I foråret blandede vi essensen, som skal danne grundlag for dette års gløgg – og for alle fremtidige Årgangsgløgg!  

 

  • Det er nemlig sådan at vi hvert år lader en smule af essensen være, så den kan stå og lagre og trække smag til næste forår, hvor essensen spædes op igen med nye krydderier, svesker og appelsiner 

 

  • På den måde vil smagen udvikle sig og der vil altid være en smule af den oprindelige gløgg-essens i årets gløgg, så hvert år får smagen af dette års jul. 

Lav din egen gløgg

Vores chefsommelier Thilde Maarbjerg giver her sit bud på julens gløgg, lavet helt fra bunden.

Få opskriften

Skal der æbleskiver til?

Vi giver dig opskriften på æbleskiver med æblekompot og marcipan.

Få opskriften